Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTTPS with Intraweb
#1
Hi,

I recently make a web application with Intraweb and deploy it as a Windows Service on a server.
Now I want to install SSL to have a HTTPS access. 

I look at this project : https://github.com/Atozed/IntraWeb/tree/...ndAloneSSL to see how it works but 
the secured link didn't work. (Chrome : This page of the site ... was not found /This site is inaccessible  Exception message : Secure mode is required for this form).

I add libeay32.dll and ssleay32.dll on the project folder and I use their .pem files  to test their application.
I test on 127.0.0.1 and I install it as a windows service to test with IP of my server too.
I'm on Delphi 10.2 and Intraweb 15.0.15.

Does anyone knows what is wrong ?

Thanks.
Reply


Messages In This Thread
HTTPS with Intraweb - by Orpair - 05-23-2019, 10:27 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Jose Nilton Pace - 05-23-2019, 11:33 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 05-23-2019, 11:42 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by kudzu - 05-23-2019, 01:51 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-04-2019, 03:01 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by kudzu - 10-04-2019, 03:40 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-04-2019, 05:59 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by Alexandre Machado - 10-07-2019, 09:37 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-07-2019, 09:58 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Jose Nilton Pace - 10-07-2019, 11:31 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-08-2019, 11:35 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by kudzu - 10-08-2019, 03:03 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-08-2019, 06:11 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by kudzu - 10-08-2019, 09:53 PM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-09-2019, 07:04 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Jose Nilton Pace - 10-09-2019, 11:18 AM
RE: HTTPS with Intraweb - by Orpair - 10-09-2019, 11:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)