Atozed Forums

Full Version: (Indy) Web application get page error
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi, I use indy for my project combined with lazarus where I need a web server. Everything seems to work, but when I try to read the contents of a web page with a token in json, I get (not always errors). In particular. This:

HTTP / 1.1 200 OK Connection: close Content-Length: 397

This is the link to the lazarus forum where I have already posted the problem and where you can find an example to replicate the error. You will see that I tried to read it synapse, but only out of curiosity, to see if the error was replicable. I'm interested in solving the problem related to indy so I remove synapse dependencies from my project.

http://forum.lazarus-ide.org/index.php/t...n.html#new

Thank you
(11-07-2018, 10:42 AM)xinyiman Wrote: [ -> ]This is the link to the lazarus forum where I have already posted the problem and where you can find an example to replicate the error.

I posted a reply in that forum.
(11-07-2018, 06:39 PM)rlebeau Wrote: [ -> ]
(11-07-2018, 10:42 AM)xinyiman Wrote: [ -> ]This is the link to the lazarus forum where I have already posted the problem and where you can find an example to replicate the error.

I posted a reply in that forum.

I posted a reply in that forum.
Remy Lebeau

now I understand that the problem is not on the GET, but the delay of the GET made sure to make the mistake arise. If you go to the lazarus forum to download the last example you'll see that I replaced the GET with a sleep of 4 seconds and if the browser launches the page http://127.0.0.01:8060/index.html after the second run the program closes and I do not understand why. No error returns.