Atozed Forums

Full Version: hhtp.sys windows server 2016
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I install my HTTP.sys application in standalone mode on my server, it works perfectly
TIWStartHSys.Execute (True);

When I install it as a service
TIWStartHSys.Execute (True);
The app does not respond

that's what I did:
MyApp.exe / Install
net start MyApp

I checked, the service runs, I opened port 8888

Windows Server 2016 Standard (64-bit)

merci
(08-01-2018, 12:20 PM)Alain Wrote: [ -> ]I install my HTTP.sys application in standalone mode on my server, it works perfectly
TIWStartHSys.Execute (True);

When I install it as a service
TIWStartHSys.Execute (True);
The app does not respond

that's what I did:
MyApp.exe / Install
net start MyApp

I checked, the service runs, I opened port 8888

Windows Server 2016 Standard (64-bit)

merci


Hi,

you need to change to 

TIWStartHSys.Execute(False);

The boolean parameter indicates if you want to force a GUI application, which are not compatible with services. Remove it and you will be able to install it.

Remember to use a local admin account to install the service and set its security attributes accordingly.
(08-01-2018, 10:19 PM)Alexandre Machado Wrote: [ -> ]
(08-01-2018, 12:20 PM)Alain Wrote: [ -> ]I install my HTTP.sys application in standalone mode on my server, it works perfectly
TIWStartHSys.Execute (True);

When I install it as a service
TIWStartHSys.Execute (True);
The app does not respond

that's what I did:
MyApp.exe / Install
net start MyApp

I checked, the service runs, I opened port 8888

Windows Server 2016 Standard (64-bit)

merci


Hi,

you need to change to 

TIWStartHSys.Execute(False);

The boolean parameter indicates if you want to force a GUI application, which are not compatible with services. Remove it and you will be able to install it.

Remember to use a local admin account to install the service and set its security attributes accordingly.

thank you  Alexandre

I try...